Λογισμικά Pegasus GP-Group Το δικό σας πρόγραμμα

Courier, Ταχυμεταφορές

Pegasus Courier ERP Start Up

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus Courier Erp Start up απευθύνεται στην εταιρεία Ταχυμεταφορών που θέλει να κάνει το πρώτο και ουσιαστικό βήμα στην μηχανοργάνωσή της. Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Το Pegasus Courier ERP Start up καλύπτει τις βασικές ανάγκες της εταιρείας Ταχυμεταφορών (Εργασίες - Voucher, Ειδικές Χρεώσεις, Παραλαβές - Παραδόσεις, Αντικαταβολές, Οδηγοί, Μαζική και αυτόματη Τιμολόγηση). Παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα και εμπορικής - οικονομικής παρακολούθησης (Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη, Εισπράξεις, Πληρωμές, Έξοδα, Αξιόγραφα).

Ταυτόχρονα διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Υποψήφιους Πελάτες, Οδηγούς, Υποψήφιους Οδηγούς - Προσωπικό, Προμηθευτές,  υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη.

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

Οι Δυνατότητες Courier Start Up

  • Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus c&a 100
  • Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις
  • Άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας
  • Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο hardware
  • Αυτόματη επικοινωνία με εκτυπωτές, barcode scanner
  • Είναι Απλό, Λειτουργικό και Αποτελεσματικό

Επιστροφή


Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info@gp-group.gr