Λογισμικά Pegasus GP-Group Το δικό σας πρόγραμμα

Καταστήματα Οπτικών

Pegasus Optica ERP Start Up   Δείτε με άλλο μάτι την επιχείρησή σας!

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus Optica ERP Start Up απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες Οπτικών που θέλουν να οργανώσουν την επιχείρηση τους τόσο στο εμπορικό κύκλωμα, όσο και στις ξεχωριστές λειτουργίες του. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα την πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, εξασφαλίζοντας μια πραγματική επένδυση για την εταιρεία σας!

Το Pegasus Optica ERP Start up έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα καταστήματα οπτικών κατανοώντας πλήρως τις ιδιαιτερότητές της καθημερινής τους εργασίας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του καταστήματος Οπτικών και τηρεί αναλυτικά τις συνταγές των πελατών του.

Το Pegasus Optica ERP Start Up καλύπτει επίσης τις βασικές ανάγκες μίας εμπορικής επιχείρησης. Παρακολουθεί Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη, Εισπράξεις, Πληρωμές, Έξοδα, Αξιόγραφα 

Ταυτόχρονα διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη.

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

Οι Δυνατότητες Dry Clean Start Up

  • Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus c&a 100
  • Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις
  • Άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας
  • Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο hardware
  • Αυτόματη επικοινωνία με εκτυπωτές, barcode scanner
  • Άμεση επικοινωνία με άλλα προγράμματα τις Τεχνολογίας Pegasus (πχ Oil , Champion, Pos, Estiasi, Service)
  • Είναι Απλό, Λειτουργικό και Αποτελεσματικό

Επιστροφή


Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info@gp-group.gr