Λογισμικά Pegasus GP-Group Το δικό σας πρόγραμμα

Κέντρα Εκπαίδευσης, Φροντιστήρια

Pegasus School ERP Start Up

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus School Erp Start up απευθύνετε στο σχολεία , φροντιστήρια  που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωσή του. Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Το Pegasus School ERP Start up καλύπτει τις βασικές ανάγκες ενός σχολείου (Μαθητές, Τάξεις, Κηδεμόνες, Οικονομικά Στοιχεία, Βαθμολογίες). Παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα και εμπορικής - οικονομικής παρακολούθησης (Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη, Εισπράξεις, Πληρωμές, Έξοδα, Αξιόγραφα).

Ταυτόχρονα διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Μαθητές, Υποψήφιους Μαθητές, Κηδεμόνες, Αποφοιτους, Προμηθευτές,  υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη.

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

Οι Δυνατότητες School Start Up

  • Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus c&a 100
  • Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις
  • Άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας
  • Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο hardware
  • Είναι Απλό, Λειτουργικό και Αποτελεσματικό

Επιστροφή


Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info@gp-group.gr