Λογισμικά Pegasus GP-Group Το δικό σας πρόγραμμα

Parking, Λιπαντήρια Αυτοκινήτων

Pegasus Parking ERP Start Up

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus Parking Erp Start up απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Parking - Λιπαντηρίου αυτοκινήτων που θέλουν να κάνουν το πρώτο αλλά και ουσιαστικό βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Καλύπτει όλες τις καθημερινές εργασίες γρήγορα και εύκολα ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης και του εμπορικού κυκλώματος.

Το Pegasus ERP Parking παρακολουθεί το βιβλίο Εισερχόμενων Εξερχομένων, Μόνιμα Οχήματα, Μαζική εισαγωγή Μονίμων, Πολλαπλούς Τιμοκαταλόγους, εισαγωγή - εξαγωγή Οχήματος.

Ταυτόχρονα καλύπτει και τις βασικές ανάγκες μίας εμπορικής επιχείρησης. Παρακολουθεί Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη, Εισπράξεις, Πληρωμές, Έξοδα, Αξιόγραφα.

Διαθέτει το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη.

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

Οι Δυνατότητες Parking ERP Start Up

 

  • Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus c&a 100
  • Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους χρήστες, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις
  • Άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας
  • Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο hardware
  • Άμεση επικοινωνία με άλλα προγράμματα τις Τεχνολογίας Pegasus (πχ Oil , Champion, Pos, Estiasi, Service)

Επιστροφή


Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info@gp-group.gr