Λογισμικά Pegasus GP-Group Το δικό σας πρόγραμμα

Τουριστικά, Ταξιδιωτικά Γραφεία

Pegasus Tourism Agency Start Up Για να ταξιδέψετε σε όλο το κόσμο!

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus Tourism Agency ERP Start up απευθύνεται στα τουριστικά γραφεία που θέλουν να ενισχύσουν την οργάνωση μεταξύ των τμημάτων τους και τον έλεγχο των διαδικασιών τους. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη μηχανογράφηση όλων των τμημάτων της επιχείρησής σας.

Το Pegasus Tourism Agency ERP Start up καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σας καθώς Παρακολουθεί: Κρατήσεις, Εκδρομές, Διαθεσιμότητες, Εκκρεμότητες. Διαθέτει επίσης πλήρες εμπορικό κύκλωμα (Πελάτες, Προμηθευτές, Αποθήκη, Εισπράξεις, Πληρωμές, Έξοδα, Αξιόγραφα) ώστε να παρακολουθείτε αποδοτικά την οικονομική σας πορεία. Σημαντικό όμως είναι το CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Μπορείτε έτσι να βελτιώσετε την εξυπηρέτησή σας, να στέλνετε τις προσφορές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη και να εκμεταλεύεστε στο έπακρο τις πληροφορίες που διαθέτετε! Όλα τα τμήματα της επιχείρησης μπορούν πλέον να επικοινωνούν ώστε να έχετε άριστη οργάνωση!

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησής σας. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας εκτυπωτικές καταστάσεις.

Οι Δυνατότητες Pegasus Tourism Agency Start Up

  • Εύχρηστη οθόνη Reception με προγραμματιζόμενα πλήκτρα
  • Μικρό κόστος Ετησίου Συμβολαίου
  • Δυνατότητα αναβάθμισης του προγράμματος στις αμέσως επόμενες εκδόσεις αυτόματα πληρώνοντας μόνο τη διαφορά των εκδόσεων
  • Αυτόματη επικοινωνία με ΕΑΦΔΣΣ Pegasus c&a 100.
  • Άμεση επικοινωνία με άλλα προγράμματα τις Τεχνολογίας Pegasus (πχ Hotel, Pos, Λογιστική)
  • Χρησιμοποιεί την MySQL, την ποιό διαδεδομένη Βάση διαχείρισης δεδομένων του Internet και όχι μόνο
  • Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες μέσω Extranet, για να έχετε τεκμηριωμένη την ιστορία της τεχνικής υποστήριξής σας

Επιστροφή


Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info@gp-group.gr