Διαφημίσεις Επιχειρήσεων
Mevrikes.gr Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος

blue_arrow

Διαφημίσεις Επιχειρήσεων

 

Η εταιρία GP-Group και συνεργάτες έδωσαν έμφαση και στην σωστή διαφήμιση των επιχειρήσεων. Έτσι δημιούργησαν τον επαγγελματικό οδηγό Ελλάδος MeVrikes.gr

 

Το MeVrikes.gr είναι ένας επαγγελματικός οδηγός Ελλάδος που δημιουργήθηκε μετά από αρκετά χρόνια και θα αναπτύσσετε για αρκετά ακόμα χρόνια βάση στην στήριξη όλων των επιχειρηματιών και των χρηστών.

Επενδύσαμε σοβαρά πάνω στην πραγματική διαφήμιση των επαγγελματιών και εντάξαμε αρκετές νέες προωθητικές καμπάνιες ώστε να φέρνουμε πιο άμεσα αποτελέσματα για τους επιχειρηματίες και την πρώτη θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Παρέχει στον επιχειρηματία μία πλήρη σελίδα διαφήμισης με banner , τίτλους , περιγραφές , φωτογραφίες , βίντεο , κουπόνια / προσφορές και τεχνολογία προώθησης μέσω κινητών και sosial media.

Δώστε ώθηση στην επιχείρηση σας σε συνεργασία με εμάς. Μαζί θα δημιουργήσουμε την διαφήμισή σας και μαζί θα την προωθήσουμε για να φέρουμε τους πελάτες στην πόρτα σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθετε σε επικοινωνία σήμερα μαζί μας στο τηλ. 2221081180 και μέσω email contact(a)mevrikes.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας εδώ για να μιλήσετε με το δικό σας σύμβουλο.


black_arrow

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info(a)gp-group.gr