Συστήματα ασφαλείας
Συναγερμοί – Συστήματα CCTV – Access Control – Πυρανίχνευση – Car DVR - Θυροτηλεόραση

blue_arrow

Συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Συναγερμοί – Συστήματα CCTV – Access Control – Πυρανίχνευση – Car DVR – Θυροτηλεόραση

Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία στην ελληνική αγορά προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, εμπορευόμαστε και διανέμουμε  τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τους προσωπικούς σας χώρους.

 

Είναι αλήθεια ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου πλήττεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια για το λόγο αυτό η ασφάλεια σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα για όλους μας.

 

Η προσπάθεια μας να εξελισσόμαστε και να τελειοποιούμε τις υπηρεσίες μας, μας ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

 

Η GP-Group, πλέον, αποτελεί μια σύγχρονη και υπεύθυνη εταιρεία, η οποία:

 

1. δραστηριοποιείται με όραμα που της υπαγορεύει να επιδιώκει το καλύτερο για τους πελάτες της και διατηρεί πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων

2. παρέχει προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας που είναι εύχρηστα και εξασφαλίζουν  άνετο και εύκολο χειρισμό

3. διέπεται από ένα σύνολο αξιών που υπαγορεύουν τον σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη και συνάδουν με τις αξίες της καθημερινής ζωής.

4. φρόντιζε και φροντίζει να απασχολεί καταρτισμένους ανθρώπους, που μοιράζονται το όραμά της για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με τελικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης

5. παρέχει συστήματα ασφαλείας που να ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις, με την παροχή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

 

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της η GP-Group διατηρεί την ίδια και απαρέγκλιτη φιλοσοφία να εντοπίζει έγκαιρα τις ανάγκες σας και να τις καλύπτει με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

 

Επικοινωνήστε και κλείστε ραντεβού μαζί μας να δούμε την δική σας ασφάλεια του ακινήτου σας.

 


black_arrow

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info(a)gp-group.gr