Παρουσίαση έργων μας...

blue_arrow
ΕΡΓΑ /Web Design ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
portfolio
AGROmap

Η  AGROmap Ο.Ε. δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει λύσεις στις αγροτικές επιχειρήσεις  δίνοντας έμφαση στην απαλλαγή τους  από τις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Με την κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση και τεχνική υποδομή που διαθέτει είναι σε θέση να δώσει λύσεις και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Οι τομείς που δραστηριοποιείται η  AGROmap Ο.Ε. είναι:

-          Προετοιμασία δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε.
-          Χαρτογράφηση αγροτεμαχίων
-          Κατάθεση δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε. στις αγροτικές ενώσεις
-          Προγράμματα αγροτών
-          Μεταβιβάσεις δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης
-          Τοπογραφικά σχέδια
-          Αρχιτεκτονική τοπίου
-          G.I.S. χαρτογραφήσεις
-          Άδειες Γεωτρήσεων 

Στόχος της  AGROmap Ο.Ε.  είναι η συνεχής υποστήριξη των πελατών της στις σύγχρονες και απαιτητικές επιχειρήσεις του σήμερα.

Τα στελέχη της AGROmap Ο.Ε. διαθέτουν πολυετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα της διεκπεραίωσης των γραφειοκρατικών υποχρεώσεων των παραγωγών, ενώ τυγχάνουν μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και τεχνικής ειδίκευσης με δυνατότητες σχεδιασμού και υλοποίησης σύνθετων εργασιών γύρω από την αγροτική παραγωγή. Στους πελάτες της η AGROmap Ο.Ε. προσφέρει υπηρεσίες στηριγμένες σε εφαρμογές και τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Η εταιρεία συνεργάζεται με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών που κύριο αντικείμενο της δουλειάς τους είναι η συνεχής υποστήριξη των πελατών της.


Hosting & Domain: GP-Group
Εταιρία: FindUs! & GP-Group

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


black_arrow

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Ηλία Αφεντάκη 45 , Χαλκίδα Τ.Κ. 34100

Τηλ.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

Για πληροφορίες
Email: info(a)gp-group.gr