Υπηρεσίες Τι κάνουμε...

 • Format: Format σε σταθερούς υπολογιστές, laptop και tablet και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων για την άμεση λειτουργία του υπολογιστή – laptop – tablet.
 • Επιδιόρθωση υπολογιστή: Ακριβής εντοπισμός του προβλήματος του υπολογιστή δωρεάν και πρόταση για την επιδιόρθωσή του.
 • Επιδιόρθωση οθόνης: Έλεγχος της οθόνης του υπολογιστή ή του laptop και εύρεση της οικονομικότερης λύσης για εσάς.
 • Επιδιόρθωση τροφοδοτικών: Επιδιορθώνουμε τροφοδοτικά σταθερών υπολογιστών, laptop και tablet.

 • Υπολογιστές: Σταθεροί υπολογιστές, laptop, tablet.
 • Αξεσουάρ laptop – tablet: Τσάντες, θήκες, βάσεις για laptop, τροφοδοτικά και μπαταρίες.
 • Εξαρτήματα Η/Υ: Κουτιά Η/Υ, τροφοδοτικά, μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες, σκληροί δίσκοι, οπτικά μέσα (CD, DVD, BLU-RAY)
 • Οθόνες: Οθόνες υπολογιστών, τηλεοράσεις, tv-monitors.
 • Περιφερειακά: Εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, scanners, dot-matrix, ποντίκια, πληκτρολόγια, ηχεία, ακουστικά, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, web cameras.
 • Συνοδευτικά υπολογιστών: usb flash drives, κάρτες μνήμης, πολύπριζα ασφαλείας, ups, power banks, καλώδια – μετατροπείς.
 • Αναλώσιμα: Μελάνια και toner, για όλους τους εκτυπωτές, χαρτικά Α3-Α4 και πολύχρωμα χαρτιά εκτύπωσης Α4, χαρτιά για ταμειακές μηχανές.
 • Δικτυακά: Router, switches, access points, κάρτες δικτύου (για ασύρματη σύνδεση ή ενσύρματη), κεραίες, power lines.
 • Software: Λειτουργικά συστήματα για Η/Υ και Server, antivirus, Microsoft Office.

 • ECDL: Προετοιμασία για τις εξετάσεις ECDL
 • H/Y: Μαθήματα Η/Υ σε μαθητές και ενήλικες για την απόκτηση γνώσης στα βασικά των Η/Υ καθώς και σε ότι άλλο επιθυμούν.
 • Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης: Μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου για τα μαθήματα πληροφορικής του σχολείου.

Σε συνεργασία με την εταιρία FindUs! που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα, σχεδιάζουμε κάθε τύπου ιστοσελίδα, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του Web Design. Με τη χρήση δικού μας CMS (συστήματος διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων), δίνουμε τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας να μπορεί από μόνος του και χωρίς καμία δική μας παρέμβαση, να ενημερώνει σε καθημερινή βάση το Site του.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως οι πωλήσεις μίας επιχείρησης μπορούν να αυξηθούν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, όταν διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω αυτού. Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας E-Shop έχοντας πολυετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και σε επίπεδο πολυκαταστημάτων, υποστηρίζοντας εκατοντάδες καταστήματα πίσω από μία εφαρμογή.

Αν έχετε ξενοδοχείο ή ένα οποιοδήποτε κατάλυμα και θέλετε να αυξήσετε τις κρατήσεις των δωματίων σας, είναι σίγουρο πως χρειάζεστε ένα On-line Reservation System, δηλαδή ένα σύστημα κρατήσεων που θα δουλεύει για εσάς! Η εταιρία μας σχεδιάζει το δικό σας On-line Reservation System έχοντας πολυετή εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη έρευνα και αρκετές μελέτες καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών κρατήσεων, με μία ευρεία γκάμα από επιλογές και υπηρεσίες προς τους ξενοδόχους. Ήδη, δεκάδες ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα χρησιμοποιούν το σύστημά μας.

Η εταιρία μας έχει ήδη σχεδιάσει ένα πλήρες διαχειριστικό σύστημα (CRM) για μεσιτικά γραφεία. Προβάλετε έξυπνα και με όμορφο τρόπο τα ακίνητα της επιχείρησής σας, έχοντας στα χέρια σας ένα εργαλείο απόλυτα παραμετροποιημένο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του γραφείου σας. Τοποθετήστε τα ακίνητά σας στον χάρτη και δώστε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να δει μέσα από μία γκάμα φωτογραφιών όλα σας τα ακίνητα, ώστε να μπορέσει μέσω αυτόματων φορμών να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Δημιουργήστε πολλούς τύπους ακινήτων, δώστε σε αυτά οποιαδήποτε πιθανή ιδιότητα, εισάγετε εικόνες και βίντεο για κάθε ένα από αυτά, ενημερώστε τους χάρτες τις Google για το σημείο στο οποίο βρίσκετε το κάθε ακίνητο (προβάλλοντας την περιοχή σε επίπεδο γειτονιάς) και συγχρονίστε το διαχειριστικό σας με οποιαδήποτε απομακρυσμένη πλατφόρμα ακινήτων.

Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας είναι «πότε και σε ποια σελίδα του Google θα δω την ιστοσελίδα μου;»! Η εταιρία μας δουλεύει χρόνια στην έρευνα και αντιμετώπιση αντίστοιχων θεμάτων, έχοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης. Μέσα από το σύστημα διαχείρισης, είτε της ιστοσελίδας σας, είτε του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είτε οποιασδήποτε διαδικτυακής εφαρμογής σχεδιάσουμε για εσάς, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε διάφορες από τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής στις μηχανές αναζήτησης, όπως για παράδειγμα τις λέξεις κλειδιά, τους τίτλους της σελίδας, την σύντομη περιγραφή κ.α. Όλες οι υπόλοιπες τεχνικές παράμετροι σχεδιάστηκαν και αναπτύσσονται καθημερινά από το Findus!

Τέλος, αναλαμβάνουμε την αγορά του Domain Name της ιστοσελίδας σας, όπως και το Hosting σε δικούς μας Servers. Σας παρέχουμε πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σας. Έως και 30 email accounts φιλοξενούνται στην ιστοσελίδας σας. Δυνατότητα εγκατάστασης έως 5 βάσεων δεδομένων. Upload και Download Times χωρίς όρια!


black_arrow

Contact us...

Hlia Afentaki 45 , Chalkis T.K. 34100

Tel.: (+30) 2221 0 81180 & 694 9494514

For information
Email: info(a)gp-group.gr